Polis Şeyda Yılmaz'ın katili çocukken Süleyman Soylu ile fotoğraf çektirmiş!

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan gözaltına alınan Yunus Emre Geçti, kaçarken polise ateş açtı ve 27 yaşındaki polis memuresi Şeyda Yılmaz'ı şehit etti. 19 yaşındaki zanlının 26 suç kaydı olduğu belirlendi. Geçti'nin, çocukken Süleyman Soylu ile fotoğrafı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan gözaltına alınan Yunus Emre Geçti'nin, kaçmaya çalışırken çıkan arbede sırasında silahla ateş açması sonucu polis memuresi Şeyda Yılmaz şehit oldu. 19 yaşındaki Geçti'nin 26 suç kaydı bulunduğu belirlendi ve sorgusunda cinayeti itiraf ettikten sonra adliyeye sevk edildi.

Geçti'nin çocukluk döneminde, eski İçişleri Bakanı ve AKP milletvekili Süleyman Soylu ile fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. Annesi, 2019 yılında sosyal medya hesabında bu fotoğrafı "Oğlumla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resim çekmişler" notuyla paylaşmıştı.

Olay, Ümraniye'de gerçekleşmiş ve polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatmıştı. Ihlamurkuyu'da yakalanmak üzere olan Yunus Emre Geçti, polislere direndi ve polis memuru Şeyda Yılmaz'ın silahını alarak etrafa ateş açtı. Bu sırada polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe ve zanlının annesi P.G. de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Şeyda Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.