Polis yeleği giyen hırsızlık çetesi, takı satışı yapan kadını soydu

Fatih Aksaray'da Zulfira Amanova'nın evine polis yeleği giymiş şüpheliler zorla girdi. Amanova ve oğlunu bağlayan gaspçılar, yaklaşık 150 bin dolar değerindeki takıları çaldı. Güvenlik kameralarına yakalanan şüpheliler bir aydır yakalanamazken, Amanova olay sonrası büyük korku yaşadığını belirtti.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Fatih Aksaray'da yaşanan dehşet verici olayda, Zulfira Amanova evinden müşterisini uğurlarken polis yeleği giymiş şüpheliler eve zorla girdi. Hiçbir açıklama yapmadan Amanova ve oğlunun ellerini ve kollarını bağlayan şüpheliler, takıların bulunduğu odaya geçerek yaklaşık 150 bin dolar değerinde mücevherleri çantalarına doldurdular. Kaçmadan önce güvenlik kameralarını fark eden bir şüpheli, kameraları kırmaya çalıştı. Yaklaşık 15 dakika süren gaspın ardından şüpheliler, polis yeleklerini balkondan aşağı atarak olay yerinden kaçtı. Amanova'nın oğlu, kendi imkanlarıyla ipleri çözerek durumu polise bildirdi.

Olaydan bir ay geçmesine rağmen, şüpheliler henüz yakalanmadı. Amanova, yaşadıklarından sonra büyük bir korku içinde olduğunu belirterek, "Müşteriyi uğurlarken polis yelekli hırsızlar geldi. Silah dayayıp beni ve oğlumu bağladılar. Zararımız 150 bin dolar civarında. Hala yakalanmadılar. Çocuklarımı okula göndermeye korkuyorum," ifadelerini kullandı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelilerin eve girdiği, takıları topladığı ve olay yerinden kaçtıkları anlar kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.