Polise hakaret eden AK Partli Zeynep Gül Yılmaz’a partisinden tepki

Mersin’de polislere hakaret ettiği ortaya çıkan AK Partili Zeynep Gül Yılmaz, partisinden tepki geldi.

Mersin’de aracını durduran polislere hakaret ederek, “Ekibe tükürürüm ya. Böyle terbiyesizlik mi olur. Ne zaman Erdemli’ye gelsem bu pislikle uğraşıyorum. Bana adını verir misin. Şerefsiz” diyen Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’a partisinden tepki geldi.

AKP’de 3 dönem milletvekilliğini yapan ve şu an MKYK üyesi olan Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından Yılmaz’a tepki göstererek, “Ortada iyi niyet yok. Plaka kaydı olmasına rağmen vekilin yarım saat bekletilmesi, videoya alınması ve servisi açık kanıtı. Ancak vekilin ‘çemkirme, tükürüğün içeri geliyor, şerefsiz’ gibi hakaretini masum kılmaz. Bu tavır, erdemli bir AK Partiliye yakışmaz, özür dilemelidir” dedi.

AKP 26. Dönem Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan ise sosyal medya hesabından, “Polis aracınıza dur derse ‘durun’, kimlik isterse gösterin… Bu kadar basit. #polisiminyanındayım” tepkisini gösterdi.

Öte yandan Tayyar’ın tepkisini Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile Özdoğan’ın retweet ettiği de görüldü.

Özür diledi

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube yayınına bağlanan Yılmaz, özür diledi. Yılmaz, "Bizim de insan olduğumuz, yorulabildiğimiz unutuluyor ama olsun... Bu sözleri sarf etmemem gerekirdi. Milletimizden özür diliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Takmayan trafiğe çıkamayacak: Araçlarda TTB zorunluluğu geliyor
Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan, 6 Mayıs 1972'de neden idam edildi?
Kayseri'nin KAYBİS Projesi Uluslararası Akıllı Ulaşım Zirvesinde İlgi Odağı Oldu
Kayseri'de Yoğun İlgi: 11. Yeşilay Bisiklet Turu Tamamlandı
Sındırgı'da Yeni Terminal Projesi Tamamlanma Aşamasında