Özel Harekat Polisleri ile akaryakıt istasyonu çalışanı arasındaki arbedeye soruşturma!

Çankırı'da bir akaryakıt istasyonunda Özel Harekat polisleri ile çalışan C.A.C. arasında çıkan tartışma, yumruk ve tekmeli kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerası görüntülerinde bir polisin, C.A.C.'yi tekmeleyip dışarı çıkarmaya çalıştığı görüldü.

Çankırı’da bir akaryakıt istasyonunda Özel Harekat polisleri ile istasyon çalışanı C.A.C. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir polisin C.A.C.'yi yerde tekmelediği görülürken, Valilik olaya ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Çankırı'da, bir akaryakıt istasyonunda Özel Harekat polisleri ile istasyon çalışanı C.A.C. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerası görüntülerinde, bir polisin C.A.C.'yi yere yatırıp tekmelediği anlar kaydedildi. Olayın ardından Çankırı Valiliği, kavgaya karışanlar hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Olay, 3 Ekim Perşembe günü sabah saatlerinde il merkezinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda gerçekleşti. Tartışma, kısa sürede yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu bir kavgaya dönüştü. Güvenlik kameraları, polislerden birinin C.A.C.'yi sürükleyerek dışarı çıkarmaya çalıştığını ve tekmelediğini gösterdi. Valilik açıklamasında ise olayın Cumhuriyet Başsavcılığı'na intikal ettiği ve soruşturma sürecinin başlatıldığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.