Polonezköy'de vatandaşın çöp sanıp topladığı şeritler yüzünden sporcular ormanda kayboldu

Türkiye Şampiyonası için Polonezköy Tabiat Parkı'na antrenman için çekilen şeritler, vatandaş tarafından çöp sanılıp söküldü.

Sonrasında hassasiyeti için teşekkür edilen, ancak şampiyona için bilinçli olarak şerit çekildiği belirtilen şahıs, bu uyarı da dikkate almayıp, "Yarışacak olmanız o tabiat parkını size ait kılmaz. Başkaları da var" diye tepki gösterdi.

“DUYARLILIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ FAKAT…”

Ardından Salcano hesabından, “Duyarlılığınız için teşekkür ederiz lakin parkurdaki işaretler 8 Ağustos tarihinde yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda sporcuların antrenman yaparken kaybolmaması içindi. Yarışa iki gün kala daha fazla işaret olması için şeritlenecek ve yarış sonrası tüm şeritler toplanacak” bilgilendirmesi yapıldı.

“YARIŞACAK OLMANIZ ORAYI SİZE AİT KILMAZ”

Kendisine çevre duyarlılığı için teşekkür edilen vatandaş bu uyarı da dikkate almayıp, “Yarışacak olmanız o tabiat parkını size ait kılmaz. Başkaları da var. Başkaları da var. Sadece manzarayı izleyen. Sadece fotoğraf çeken. Sessizce yürüyen.” diye tepki gösterdi

“SPORCULAR TURLARKEN ORMANDA KAYBOLDU”

Ardından sporculardan bir paylaşım geldi. “Sökülen şeritler sebebiyle parkurda kaybolan arkadaşlarımız” paylaşımıyla o vatandaş etiketlendi. Ardından gelen cevap ise bir hayli ilginçti. “Yarışacak olmanız o tabiat parkını size ait kılmaz. Başkaları da var. Sadece manzarayı izleyen, sadece fotoğraf çeken, sessizce yürüyen” yanıtı sosyal medyada epey konuşuldu.

ESPRİ KONUSU OLDU: KAYBOLAN ARKADAŞLAR

Bisikletçilerin ormandaki rotayı şaşırması üzerine sosyal medyada espriler gecikmedi. Bir kullanıcı, “Sökülen şeritler sebebiyle parkurda kaybolan arkadaşlarımız” diyerek yolunu kaybeden bisikletlilerin fotoğrafını paylaşırken sosyal medyadaki mizahi yorumlar birbirini takip etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın Hücum Hattına Yeni Soluk: Montpellier'den Akor Adams Transferi!
Trabzonspor'un Kupa Kadrosunda isimler net!
Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Monaco ile Kritik Çeyrek Final Maçına Hazırlanıyor
NBA Yarı Finalinde Timberwolves ve Knicks Büyük Galibiyetler Aldı
Aston Villa'nın Ernest Muci İsrarı: Beşiktaş'ın Kapısını Tekrar Çalacak!