Popstar Mehtap'ın değişimi herkesi şaşırttı! Son hali sosyal medyayı salladı! 'Adeta bambaşka biri&#

Bir dönemin efsane programı Popstar Alaturka ile hafızalarımıza kazınan Mehtap Yılmaz zaman zaman açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda Amsterdam'da hırsızlık şoku yaşayan Popstar Mehtap son haliyle...

Müzik kariyerindeki çıkışını Popstar Alaturka yarışması ile yakalayan, farklı yorumu ve tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Mehtap Yılmaz son haliyle sosyal medyada gündem oldu. Popstar Mehtap'ı görenler tanımakta güçlük çekti.

Yarışmadaki döneme dair açıklamalarıyla zaman zaman gündem olan Popstar Mehtap geçtiğimiz aylarda tatil için gittiği Amsterdam'da hırsızlık şoku yaşamıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Yılmaz'ın son paylaşımlarına yorum yağdı.

Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy’un jüri koltuğunda oturduğu Popstar Alaturka yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz katılmış olduğu yıl şampiyon olmuştu.

Popstar Mehtap, yarışmadan sonra gelen ünüyle birlikte çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. Mehtap, şimdilerde ise Avrupa dahil olmak üzere çeşitli yerlerde sahne alıyor, mesleğini icra ediyor.

Mehtap, büyük değişimi ve iddialı pozlarıyla sosyal medyada dikkat çekiyor. Yılmaz'ın gönderilerine; 'Çok değişmişsin', 'Bir an tanıyamadım', 'Başka biri sanki' gibi yorumlar yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.