Pornhub, YouTube ile adeta kavgaya tutuştu

Pornhub ve popüler video içerik platformu YouTube, deyim yerindeyse kanlı bıçaklı oldu. İşte iki sitenin kavgaya tutuşmasındaki neden!

+18 içerik denince akla gelen ilk site hemen Pornhub oluyor. Sektörün en önde gelen sitesi olan ve zaman zaman yapmış olduğu ilginç uygulamalar ile haberlere konuk olan Pornhub, YouTube ile adeta kavgaya tutuştu. İki sitenin karşı karşıya gelmesinin ana sebebi ise YouTube’un Pornhub’a ait olan resmi kanalı askıya alması.

YouTube içerisinde 900 bin aboneli bir kanala sahip olan Pornhub, başarılı izlenme sayılarına da sahipti. Ancak YouTube, Pornhub’ın kanalını topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle askıya aldı.

Yapılan açıklamaya göre Pornhub’a bu konu hakkında daha önce pek çok sefer uyarı yapıldı ancak bu uyarılar bir türlü dikkate alınmadı. Ünlü cinsel içerik sitesinin resmi YouTube kanalı, böylece birden fazla sefer topluluk kurallarını ihlal ederek platformdan kaldırıldı.

YouTube cephesinden konuyla alakalı ilk yorum yapan kişi ise sözcülük görevini yürüten Jack Malon oldu. Malon, “Politikalarımızı herkes için eşit şekilde uyguluyoruz ve tekraren kural ihlal eden veya ihlal edici içeriğe adanmış kanallar kapatılıyor.” dedi. Öte yandan buna cevap gecikmedi. Pornhub tarafından yapılan açıklamada ise “Ne yazık ki bu, yetişkin endüstrisindekilere yönelik ayrımcılığın en son örneği.” ifadeleri kullanıldı.

Lionel Messi Instagram postu ile rekor kırdı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google Chrome tarayıcısındaki adres çubuğuna yapay zeka özelliği geldi!
Sims'e meydan okuyan yaşam simülasyon oyunu inZOI'nin erken erişim tarihi duyuruldu!
Ay'da astronotlara, "Ölüm Duvarı" çevresinde koşmaları öneriliyor
Nokia 3210, 2024 versiyonuyla geri döndü! Hem nostaljik, hem modern!
Electronic Arts, benzersiz bir indirim kampanyası başlattı!