Poşete sarılı halde kadın cesedi bulundu: 3 kişi tutuklandı!

Bağcılar'da bir daireden yayılan yoğun koku üzerine yapılan ihbar sonrasında eve giren polis ekipleri, yatak odasında giysilerle kaplanmış bir poşet içinde bulunan Songül Kurt'un (48) öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi, cezaevine gönderildi..

Olay, 10 Mart Pazartesi günü Yeni Mahalle'de meydana geldi. Bir daireden yayılan yoğun koku nedeniyle yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapının açılmasının ardından içeriye girdi.

Ev, 60 yaşındaki Ensar Avuç'a aitti ve yapılan aramalarda yatak odasında, üzeri giysilerle kaplanmış bir poşet içinde Songül Kurt'un cesedi bulundu.

Evde yapılan araştırmalarda, uyuşturucu madde kullanıldığı tespit edildi. Bağcılar'da çay ocağı işlettiği belirlenen Avuç, başka bir adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Ensar Avuç ifadesinde, yaklaşık 10 gün önce birlikte uyuşturucu madde kullandıklarını, Songül Kurt'un düşerek kafasını sehpayı çarptığını, onu kaldırmaya çalıştığında "beni bırak" demesi üzerine bırakıp yattığını, sabah kalktığında ise Kurt'un hareketsiz olduğunu fark ettiğini ve olayın kendi üzerine kalacağını düşünerek kimseye haber vermediğini, koku sebebiyle dört gün önce cesedi poşete koyduğunu söyledi.

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda R.B. ve O.D.'nin olaydan sonra iki kez eve gelerek temizlik yaptıkları ve cesedi görmelerine rağmen kimseye haber vermedikleri belirlendi.

Bunun üzerine ekipler R.B. ve O.D.'yi de yakalayarak polis merkezine götürdü. Şüpheliler hakkında yapılan araştırmada, Ensar Avuç, R.B. ve O.D.'nin silah bulundurma, narkotik, sahtecilik, hırsızlık, yağma gibi suçlardan çok sayıda kayıtları olduğu ve O.D'nin uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma suçundan arandığı tespit edildi.

Karakoldaki işlemlerin ardından Ensar Avuç, R.B. ve O.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İçişleri Bakanı: 'Çember-18 Operasyonlarında 81 İlde 4,995 Firari Yakalandı'
Türkiye-Yunanistan İlişkilerinde Yeni Adım: Miçotakis'in Ankara Ziyareti
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den açıklama: "Pençe’de kilit bu yıl kapanacak"
Ege Denizi'nde Kurtarılan 47 Göçmen Sahil Güvenlik Ekipleri Tarafından Kurtarıldı
Asker kaçakları polise saldırdı