Prekazi’den Galatasaray’a ağır tepki!

Galatasaray efsanesi Prekazi, Real Madrid maçında futbolcuların gösterdiği performansı sert bir dille eleştirdi. Art arda yenilen gollerin ardından...

Galatasaray efsanesi Prekazi, Real Madrid maçında futbolcuların gösterdiği performansı sert bir dille eleştirdi. Art arda yenilen gollerin ardından Prekazi, ''13 dakikada 3 gol yiyorsun, sen Galatasaray mısın mahalle takımı mı!'' diye tepki verdi.  6-0 biten maçın sonunda kızgındı: "Eski bir Galatasaray oyuncusu olarak utanıyorum"

Galatasaray efsanesi Cevad Prekazi, Real Madrid-Galatasaray maçını yorumladı. Futbolcuları sert bir dille eleştiren ünlü futbol adamı, ''13 dakikada 3 gol yiyorsun, sen Galatasaray mısın mahalle takımı mı?'' dedi.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'ın lider oyuncu olmadığının altını çizen Prekazi, "Galatasaray'ın takımı yok. Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir takımla bir şey yapamazsın. Kendi evinde iyi oynadı ama Galatasaray'da lider oyuncu yok. Süper bir futbolcusu yok." yorumunu yaptı.

6-0'lık skorla sona eren 90 dakika bitiminde de yorumlar yapan Prekazi, "Ben Galatasaray'ın böyle bir tokat yediğini hatırlamıyorum" ifadesini kullandı.

Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medya üzerinden takımlarını topa tuttu ve Prekazi'ye destek verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
Teknik adam istifa etti!
Galatasaray, Sivasspor maçı için hazırlıklara devam etti
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor FK Maçını Seyircisiz Oynanması Kararını Aldı
Mourinho Takım Arayışında: İyi Antrenman Tesisleri Öncelikli!