Premier Lig Devleri Fenerbahçe'nin Yıldızı Szymanski İçin Yarışıyor

Sebastian Szymanski'nin transferi için Premier Lig devleri Manchester United, Arsenal ve Tottenham arasında bir yarış başlıyor. Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu, etkileyici performansıyla dikkat çekiyor.

İngiltere Premier Lig takımları Manchester United, Arsenal ve Tottenham'ın, Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski'yi transfer etmek için rekabet içinde olduğu iddia ediliyor. Team Talk'un haberine göre, üç dev takım, ocak ayını sakin geçirdikten sonra yaz transfer döneminde rekabetçi bir süreç yaşayacak.

Bu üç takımın benzer oyuncu profillerine odaklandığı belirtilirken, Fenerbahçe'nin bu sezon etkileyici bir performans sergileyen Szymanski'yi hedeflediği ifade edildi. Manchester United, Arsenal ve Tottenham'ın gözlemcilerinin 24 yaşındaki oyuncuyu Türkiye'de takip ettiği belirtiliyor.

İtalya'nın Milan ve Inter takımlarının da Szymanski'ye ilgi gösterdiği ancak Premier Lig kulüplerinden birinin teklif yapması durumunda Serie A ekiplerinin geri planda kalabileceği iddia edildi. Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar, Szymanski'nin büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve ilerleyen zamanlarda en üst seviyede oynayabileceğini belirtti.

Szymanski'nin Fenerbahçe ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor ve mukavelesinde herhangi bir serbest kalma maddesi yer almıyor. Fenerbahçe'nin, oyuncu için yalnızca 30 milyon sterlin civarındaki teklifleri değerlendireceği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek