Premier Lig'de korkutan anlar! Futbolcu biranda yere yığıldı: Hakem maçı tatil etti

Premier Lig'de Bournemouth ile Luton Town arasında oynanan maç, Luton Town oyuncusu Tom Lockyer'in sağlık sorunu nedeniyle şok bir şekilde yarıda kaldı. Karşılaşma 1-1 devam ederken, 29 yaşındaki futbolcu biranda yere yığıldı. Hakem maçı yarıda bırakarak tatil etti.

İngiltere Premier Lig'in heyecan dolu mücadelelerinden biri olan Bournemouth-Luton Town karşılaşması, beklenmedik bir olayla yarıda kaldı. 1-1 eşitlikle devam eden müsabakada, Luton Town'un oyuncusu Tom Lockyer'in yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle karşılaşma tatil edildi.

LOCKYER BİRANDA YERE YIĞILDI

Karşılaşmanın 59. dakikasında sahada rahatsızlanan 29 yaşındaki futbolcu Tom Lockyer, kendini yere bıraktı. Hakem, acil durumu göz önüne alarak mücadeleyi durdurdu ve sağlık ekipleri hemen sahaya yönlendirildi.

OYUNCUNUN BİLİNCİ AÇIK

Lockyer'e ilk müdahalenin ardından bilincinin açık olduğu belirtildi. Sağlık ekipleri tarafından sedyeyle sahadan çıkarılan oyuncu, daha fazla tedavi için hastaneye nakledildi.

MAÇIN NE ZAMAN DEVAM EDECEĞİ BELİRSİZ

Tom Lockyer'in acil durumu sonrasında maçın ne zaman devam edeceği henüz açıklanmazken, futbol camiası oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşması için temennilerde bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Toni Kroos futbol'dan ayrılıyor!
Göztepe İlk İmzasını ile sahada!
İsmail Kartal'ın deplasmanda önüne geçilmedi!
Galatasaray, Milli Yıldızı Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti! Aslan'dan Dev Transfer Hamlesi!
Beşiktaş'a İspanya'dan Bomba Transfer: 3 Milyon Euro'ya Yıldız Futbolcu!