Premier Lig'de Liverpool Zirveye Yükseldi: Manchester City-Arsenal Berabere!

Liverpool, Brighton karşısında 2-1 galibiyetiyle Premier Lig'in zirvesine yerleşti! Manchester City ile Arsenal arasındaki kritik maç ise golsüz sona erdi. Liderlik koltuğunda Liverpool var!

Premier Lig'de nefesleri kesen bir hafta! Manchester City ile Arsenal arasındaki çekişmeli mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı. Ancak Liverpool, sahasında Brighton'a karşı 2-1'lik galibiyetiyle zirveye yükseldi. Şampiyonluk yarışı giderek kızışıyor!

İngiltere Premier Lig'in 30. haftasında Manchester City ile Arsenal arasında oynanan mücadele 0-0'lık beraberlikle tamamlandı. Bu sonuçla Brighton & Hove Albion karşısında 2-1 kazanan Liverpool, ligin yeni lideri oldu.

Premier Lig'de 30. haftanın kapanış maçında Manchester City, Etihad Stadyumu'nda Arsenal'i ağırladı. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. Haftaya lider giren Arsenal puanını 65'e, Manchester City ise 64'e yükseltti.

Ligde bugün oynanan diğer müsabakada ise Liverpool, sahasında Brighton & Hove Albion ile karşılaştı. Kırmızılar, henüz 2. dakikada 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanmasını bildi. Haftaya Arsenal ile aynı puanda 2. sırada giren Liverpool, puanını 67'ye yükselterek ligin yeni lideri oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Deplasmanda Galatasaray'ı Yenerek Şampiyonluk Şansını Sürdürmek İstiyor
Yunan basını duyurdu: Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona erdi
Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!