Premier Lig'den Fenerbahçe'ye yeni bir yıldız geliyor!

Süper Lig'de zirve mücadelesi vermekte olan Fenerbahçe, yaz transfer sezonuna dair hazırlıklarına başlamış durumda. Kulüp, önümüzdeki sezon için önemli bir oyuncuyu transfer listesine eklemiş bulundu.

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, yaz transfer sezonuna dair hazırlıklarına başladı. Kulüp, önümüzdeki sezon için önemli bir oyuncuyu transfer listesine ekledi.

Takvim'in raporuna göre, Fenerbahçe'nin önümüzdeki yaz transfer döneminde kadrosuna katmayı hedeflediği isim, sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Nijerya kökenli İngiliz stoper Tosin Adarabioyo olarak belirlendi. Ancak Fenerbahçe'nin bu transferde yalnız olmadığı, rakip takımlardan Arsenal ve Liverpool'un da futbolcuyla ilgilendiği ifade edildi.

FENER GERİ ADIM ATMADI

Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe, rakiplerinin varlığına rağmen Adarabioyo transferinde kararlılığını sürdürüyor. Kulübün sportif direktörü Marico Branco'nun, futbolcunun menajeriyle birkaç görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

26 yaşında ve 1.96 uzunlukta olan Adarabioyo'nun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro. Bu rakam 2022'de 18 milyon Euro'ydu.

Bu sezon 17'si ilk 11'de olmak üzere 20 resmi maçta Fulham forması giyen Adarabioyo 1533 dakika süre aldı ve 1 gol attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sivasspor’da İbrahim Akdağ kırmızı kart gördü, oyun dışı kaldı!
Fenerbahçe'den deprem krizi!
Fenerbahçe resmen şok yaşadı!! Yıldız futbolcu Galatasaray derbisinde takımda yok!
Fenerbahçe'de şoke eden başkanlık anketi ortaya çıktı!
Real Madrid, La Liga'da 36. Şampiyonluğunu Kutladı: Madrid Coşkulu Taraftarlarla İnledi!