Premier Lig'i kafasına koyan Acun Ilıcalı, Hulk'a imza attırmak için harekete geçiyor

Acun Ilıcalı sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'e, dünyaca meşhur futbolcu Hulk'u getirmek için harekete geçti. Kariyerinin sonuna gelen 36 yaşındaki futbolcunun, İngiltere'de oynamaya ve Premier Lig'e çıkma mücadelesi vermeye pozitif yaklaştığı ifade ediliyor.

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni sezonda Premier Lig'e yükselecek kaliteli ayakların olduğu bir kadro oluşturmak için düğmeye bastı. Bu bağlamda Ilıcalı'nın sürpriz bir adı İngiliz ekibine getirebileceği açıklandı.

ACUN ILICALI'NIN HEDEFİNDE HULK VAR

Akşam'ın Brezilya basınından aktardığı habere nazaran, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, 36 yaşındaki dünyaca meşhur futbolcu Hulk'u aktarma etmek istiyor. Kariyerinin sonlarına gelen deneyimli futbolcunun İngiltere'de oynamaya ve Premier Lig'e çıkma mücadelesi vermeye sıcak bakmış olduğu belirtiliyor.

HulkATLETICO MINEIRO AYRILIĞA ONAY VERECEK

Gelecek sürem 37 yaşlarında olacak futbolcunun maaş yükünden kurtulmak isteyen kulübü Atletico Mineiro da bu transfere pozitif yaklaşıyor. Brezilya ekibi, Hulk'un makul bir bonservis bedeli ya da bedelsiz olarak takımdan ayrılmasına izin verebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'tan Yeni Teknik Direktörden Sonra 116 Milyon Euroluk Golcü Transferi!
Alex de Souza Türkiye'ye Geri Dönüyor, Yeni Takımı Şaşırttı!
Mauro Icardi'den Rekor!
Sakaryaspor’da Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı!
Okan Buruk'tan zafer açıklaması!