Prens Andrew'a "Jeffrey Epstein'ın taciz skandalı hakkında tavsiye!

Epstein'in avukatı Spencer Kuvin, Prens Andrew'un Jeffrey Epstein taciz skandalındaki rolü hakkındaki yorumunu yazdı! Yeminli ifade vermesi gerektiğini ısrarla savundu!

 ABD'li milyarder Jeffrey Epstein davasına karışan kişinin adı belli oldu. İsimlerin arasında eski ABD başkanı Bill Clinton,  Prens Andrew, İngiliz kraliyet ailesi üyeleri, David Copperfield, Donald Trump ve ünlü müzisyen Michael Jackson'ın yer aldığı ortaya çıktı. Epstein'ın bazı kurbanlarının avukatı Spencer Kubin, Prens Andrew'un Jeffrey Epstein'ın cinsel istismar skandalındaki rolü hakkında yeminli ifade vermesi gerektiğini söyledi. 
York Dükü, kraliyet ailesine yönelik cinsel saldırı iddialarına ilişkin polis soruşturması çağrısında bulunurken "şu anda ortaya çıkanlara yanıt vermeli" ve "tüm yasal tuzakları aşmalı". Avukat Spencer Kubin, Observer'a gerçeği söylemenin yasal bir zorunluluk olduğunu söyledi. İfade vermesi gerektiğini söyledi. 
Kubin, "Andrew'un kamuoyuna ve medyaya röportajlar verdiğini biliyorum" dedi. Onun için felaket bir röportajdı. Ama şimdi bu açıklamaya ve bu olaydaki rolüne tepki vermesi gerekiyor. Bunu televizyon haber kuruluşlarıyla yapılan röportajlarda değil, ister Londra'da ister Amerika Birleşik Devletleri'nde olsun, yeminli ve yalancı şahitlik cezası altında tüm yasal yollarla yapmalıdır. "Bu konuyu açıklığa kavuşturması gerekiyor" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İtalya'nın Kuzeyinde Şiddetli Yağış Felaketi: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Rio Grande do Sul'da Sel Felaketi: Ölü Sayısı 154'e Yükseldi
Ebeveynlerin Akademik Beklentileri ve Cinsiyet Önyargısı: Yeni Araştırma Buluşları
Kim Jong-un Onaylı Yeni Balistik Füze Testi
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Çin'i Barış Görüşmelerine Katılmaya Davet Etti