Prenses Kate Aylar Sonra Duyurdu

Kanser tedavisi gören Prenses Kate, aylar sonra halka açık etkinliklere katılmaya başlayacağını açıkladı. Zamana ihtiyacı olduğunu da belirten prenses kanser olduğunu ve tedavi gördüğünü de açıklamış oldu.

Kanser tedavisi gördüğü söylenen Galler Prensesi Kate Middleton, ameliyat nedeniyle Ocak ayından bu yana katılmadığı halka açık etkinliklere yarın Kral'ın doğum günü partisiyle döneceğini duyurdu.

Prenses Kate, yaptığı yazılı açıklamada, tedavisinde olumlu gelişmeler yaşandığını kaydederek, şunları söyledi: "Kemoterapi gören herkes, iyi günleriniz de, kötü günleriniz de olduğunu bilir."

Kötü günlerde bitkin ve halsiz olduğunu ifade eden Middleton, tedavisinin birkaç ay daha süreceğini belirtti.

Middleton, kendini iyi hissettiği günlerde çalışmayı ve keyifli şeyler yapmayı sevdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu hafta sonu George'un doğum gününe katılacağım. King, ailemle parti ve yaz boyunca bazı resmi toplantılar." "Etkinliğe katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum ama aynı zamanda tehlikenin henüz bitmediğini de biliyorum."

"ZAMANA İHTİYACIM VAR"

Buckingham Sarayı sözcüsü de Prenses Kate hakkında bir açıklama yaparak iyileşmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Rahip şunları söyledi: "Kral, prensesin yarınki etkinliğe katılmasından mutlu ve tüm ayrıntıları yarın bekleyecek."

KRAL VE PRENSES KANSERDİ

Prenses Kate, Ocak ayında mide ameliyatı geçirdi. Mart ayının sonunda geçirdiği ameliyat nedeniyle Paskalya'ya kadar ara veren Middleton'a 22 Mart'ta kanser teşhisi konduğu bildirildi.

Kral Charles da Prenses Kate gibi Ocak ayında ameliyat oldu ve Şubat ayında krala kanser teşhisi konuldu. Ayrıca Ocak ayında Kral Charles'ın kardeşi York Dükü Prens Andrew'un eski eşi Sarah Ferguson'un da cilt kanseri tedavisine başladığı açıklanmıştı. Ferguson daha önce meme kanseri tedavisi görüyordu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.