Prenses Kate Middleton'ın Kanser Açıklaması: Destek Mesajlarından Etkileniyor!

Prenses Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü açıklamasının ardından, Kensington Sarayı, Middleton ve Prens William'ın aldığı destek mesajlarından etkilendiğini belirtti. Middleton, kanser teşhisi sonrası önleyici kemoterapi aldığını ve şu anda tedavinin erken aşamalarında olduğunu paylaştı.

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü duyurduktan sonra, Kensington Sarayı sözcüsü, Middleton ve Prens William'ın aldığı destek mesajlarından çok etkilendiğini ve mahremiyetlerine saygı gösterilmesinden dolayı minnettar olduklarını açıkladı. Middleton, kanser teşhisi konulduktan sonra "inanılmaz derecede zorlu birkaç ay geçirdiğini" belirtirken, sağlık ekibinin önerisiyle önleyici kemoterapi aldığını ve şu anda tedavinin erken aşamalarında olduğunu paylaştı. Mesajında, hastalıkla mücadele eden herkesin umudunu ve inancını kaybetmemesi gerektiğini vurguladı.

Kanserin türüne ilişkin bilgi vermeyen Middleton, "İyiyim ve her geçen gün güçleniyorum" demiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:
"Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım. Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya kalan herkes, lütfen inancınızı ve umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Sanal ilişki ona gelir kapısı oldu: Sharna Beckman 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor
Trump'ın 'sus payı' davasında çapraz sorgu yapıldı: Ses kaydı dinletildi
İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemilere limanlarını açmayı reddetti
İsrail sivilleri hedef almaya devam ediyor
ABD-Rusya Uzay Gerilimi: Cosmos-2553 Uydusu Tartışması