PS5 Pro'nun Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı! Yeni Tasarımıyla O Günde Satışta

PlayStation 5 Pro'nun çıkış tarihi ve tasarımıyla ilgili yeni iddialar, oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı. Sony'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı bu yeni konsolun, mevcut PlayStation 5'in geliştirilmiş versiyonu olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Sony'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı PlayStation 5 Pro modeli hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Beklenen oyun konsolunun tasarımı ve çıkış tarihiyle ilgili önemli detaylar sızdırıldı.

PLAYSTATION 5 PRO EYLÜL'DE RAFLARDA

Sony'nin PlayStation 5 modelini takiben geliştirdiği PlayStation 5 Pro ile ilgili dikkat çekici bilgiler ortaya çıktı. Sektörden gelen bilgilere göre, yeni konsolun piyasaya çıkış tarihi ve tasarımına ilişkin bazı kritik ayrıntılar gün yüzüne çıkmış durumda. Sızdırılan bilgilere göre, PlayStation 5 Pro'nun Eylül ayının ilk yarısında satışa sunulması bekleniyor.

Yeni PS5 Pro'nun tasarımı, önceki PS5 Slim modeline benzer bir yapıya sahip olacak. Ancak, performans açısından Slim ve orijinal modele kıyasla çok daha güçlü olması beklenen bu konsolun, bu nedenle daha kalın bir tasarımla geleceği iddia ediliyor. Ayrıca, cihazın ortasında yer alacak üçlü çizgi tasarımıyla farklı bir görünüme sahip olacağı öne sürülüyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.