PSG, Kvaratskhelia İçin 100 Milyon Euro’yu Gözden Çıkardı

Napoli’nin şampiyonluğunda büyük rol oynayan Khvicha Kvaratskhelia için transfer söylentileri yoğunlaştı. PSG, Mbappe'nin ayrılığı sonrası 100 milyon Euro teklif ederek Kvaratskhelia'yı hedeflerine aldı. Bu sezon 45 maçta 11 gol ve 9 asistle oynayan yıldız oyuncu, büyük ilgi görüyor.

Napoli’nin son şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Khvicha Kvaratskhelia için transfer iddiaları yoğunlaşıyor. Avrupa’nın dev kulüplerinden teklifler alan Gürcü futbolcuya en ciddi ilgiyi PSG gösteriyor. Di Marzio’nun haberine göre, Mbappe’nin ayrılığı sonrası PSG, Kvaratskhelia için 100 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Bu sezon 45 resmi maçta 11 gol ve 9 asistle oynayan yıldız oyuncu, transferin gözdesi oldu.

Napoli’nin son şampiyonluğunda büyük rol oynayan Khvicha Kvaratskhelia için transfer söylentileri giderek artıyor.

Napoli’ye gelen teklifler arasında yeni bir dev kulübün olduğu belirtiliyor.

100 MİLYON EURO TEKLİF!

PSG, Kylian Mbappe’nin ayrılığı sonrası hedefleri arasına Khvicha Kvaratskhelia’yı aldı. Di Marzio’nun haberine göre, Fransız kulübü bu transfer için 100 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Bu sezon Napoli formasıyla 45 resmi maça çıkan Khvicha Kvaratskhelia, bu karşılaşmalarda 11 gol ve 9 asistle takımına katkıda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.