PTT görevlisiyim diyerek dolandıran şüpheli yakalandı: Belge imzalarken dikkat!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir şüpheli, kendisini PTT görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırmaya çalıştı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gelen ihbar üzerine ekipler harekete geçti.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir şüpheli, kendisini PTT görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırmaya çalıştı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüphelinin kimliğini belirledi ve operasyon düzenledi.

PTT GÖREVLİSİ KISVEYLE DOLANDIRICILIK GİRİŞİMİ İZMİR'DE ENGELLENDİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir şüpheli, PTT görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırmaya çalıştı. İhbar üzerine harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya müdahale etti ve şüphelinin kimliğini tespit ederek operasyon düzenledi.

TEBLİGAT ADI ALTINDA DOLANDIRICILIK GİRİŞİMİ

F.Y. isimli dolandırıcı, Karşıyaka ilçesinde evlere giderek tebligat adı altında boş senet imzalatmaya çalıştı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından 'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından adliyeye sevk edildi. F.Y., adliyeye sevk edildikten sonra 'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi