Camdaki Kız'da şok veda! Diziden ayrılıp Behzat Ç.'ye transfer oluyor

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Hande Ataizi ve Nur Sürer'in diziden ayrılmasının peşinden bu kez yeni bir ismin daha ayrılığı belli oldu. Diziden ayrılan oyuncunun ise Behzat Ç'ye dahil...

Camdaki Kız dizisi her perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Kanal D'nin 3 sezondur devam eden Camdaki Kız dizisi sürem sonu final meydana getirecek. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine nazaran dizide bir ayrılık daha yaşanıyor. Diziden ayrılan oyuncunun yeni projesi Behzat Ç oldu.

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da yeni gelişmeler yaşandı. 3 sezondur ekranlara gelen dizi bu sezonun sonunda final meydana getirecek. Camdaki Kız'ın final zamanı ise haziran ayı olarak belirlendi.

Son bölümde hastaneye yatan ve doktorların artık ümitlerin tükendiğini söylediği Gülcihan rolüne yaşam veren Devrim Yakut projeye erken veda edecek.

Devrim Yakut’ın Camdaki Kız’dan sonrasında oynayacağı dizi de şimdiden belli oldu. Usta oyuncu blutv için çekilen Ortaks Yapım imzalı “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” dizisinin 2. sürem ekibine katılacak. Devrim Yalçın’ın yöneteceği dizinin çekimlerinin mayıs ayında başlaması planlanıyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı: Hayatımın en pahalı valesini ödedim
İlk kez anne olan Gonca Vuslateri'den ilk paylaşım
Yüz gençleştirme operasyonu sonrası son hali gündem oldu
Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu
Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'