Putin ile Orban gizlice ne görüştü?

İki devlet başkanı gizlice buluştu! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın Moskova ziyaretine ilişkin, "Ukrayna ile ilgili mevzuları tartışmak üzere buradasınız, ümit ederim sizin ve AB'nin duruşu hakkında bilgi vereceksiniz" dedi.

Putin ve Orbán Kremlin Sarayı'nda buluştu. Kremlin Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Putin'in, Orban'ın Moskova'ya sadece uzun vadeli ortak olarak değil, aynı zamanda AB Konseyi'nin mevcut başkanı olarak gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği belirtildi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'nda Ukrayna barış planını sunduğu bir konuşma yaptığını anımsatan Putin, şöyle konuştu: "Muhtemelen konuşmamı duymuşsunuzdur. Ukrayna'nın ayrıntılarını görüşmek için buradasınız. Umarım sizden haber alırız." siz ve AB'nin konumu."

Putin ayrıca Rusya ile Macaristan arasındaki ticaretin önemli ölçüde azaldığını ancak ortak projeler üzerinde çalıştıklarını ve tartışılacak konuların bulunduğunu da belirtti. Putin, Orban ve Macar heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.