Putin'den Ukrayna'ya 'barış' önerisi geldi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile barış görüşmelerinin ön koşulların sağlanması halinde 'hemen' başlayabileceğini aktardı. Putinden Barış önerisi geldi. Ukrayna'ya Barış önerisi ile gündeme gelen Putin açıklamalarına devam etti..

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Dışişleri Bakanlığı'nda yaptığı açıklamada, Ukrayna birliklerinin Luhansk, Donetsk, Herson ve Zaporojye bölgelerinden tamamen çekilmesi ve Ukrayna'nın NATO'ya katılmama sözü vermesi halinde, Rusya'nın saldırısını derhal durdurabileceklerini ve Ukrayna birliklerinin geri çekilmesini sağlayabileceklerini söyledi. ülkedeler. Güvenli yer Bir şekilde geri çekilmesini garanti edebileceklerini iddia etti.

PUTİN DEN BARIŞ ÇAĞRISI GELDİ 

Putin ayrıca Rusya'nın şu anda ilhak edilen topraklardan hiçbirini tam olarak işgal etmediğini de vurguladı.

Batı medyasında yer alan son haberlere göre Putin, Ukrayna'daki savaşı bitirmeye hazır olduğunu gösteriyor. Ancak Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky, Rusya'nın Ukrayna topraklarındaki kontrolünü asla kabul etmeyeceğini söyledi. Putin, Zelensky'nin görev süresinin bitiminden sonra Ukrayna Parlamento Başkanı ile olası görüşmelerin yapılabileceğini duyurdu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.