Putin'in gözü kulağı 'çok tuhaf koşullar altında' öldü!

Putin'in "gözü ve kulağı" olarak bilinen eski istihbarat subayı Romodanovski'nin ölümü, spekülasyonlara yol açtı. VChK-OGPU, Romodanovski'nin "garip koşullarda" öldüğünü ve elinde suçlayıcı belgeler bulunduğunu iddia etti.

Putin'in "gözü ve kulağı" olarak bilinen eski istihbarat subayı Romodanovski'nin ölümü, çeşitli spekülasyonları beraberinde getirdi. VChK-OGPU, Romodanovski'nin garip koşullar altında yaşamını yitirdiğini iddia ederken, elinde önemli suçlayıcı belgeler bulunduğu da öne sürüldü. Ölüm nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İngiltere merkezli The Sun gazetesinin haberine göre, Putin'in "gözü ve kulağı" olarak bilinen istihbarat subayı Romodanovski'nin ölümü, çeşitli spekülasyonlara yol açtı.

Telegram kanalı VChK-OGPU, eski FSB güvenlik müdürlüğü başkanı "Boot" lakaplı Romodanovski'nin "çok garip koşullar altında" öldüğünü belirtti. Kanal, Romodanovski'nin elinde "birçok güncel siyasetçi, iş adamı ve gizli servis çalışanı hakkında suçlayıcı belgeler" bulundurduğunu iddia etti. Ayrıca, emekli olmasına rağmen FSB'nin kontrolündeki şirketlerin yönetim kurullarında aktif olarak görev yaptığını da vurguladı.

Putin yanlısı önemli bir Rus milletvekili olan Aleksander Khinstein, Romodanovski'nin ölümüne dair, "Buna inanamıyorum. Onunla daha geçen hafta konuştum. Enerjikti ve planlarla doluydu," ifadelerini kullandı. Öte yandan, Romodanovski'nin ölüm nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.