Rabia Naz'ın babasından Siverek'teki katliama tepki

Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, Siverek'te yaşanan ve AKP'lilerin yaptırdığı iddia edilen katliama tepki gösterdi. Vatan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan;

Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, Siverek'te yaşanan ve AKP'lilerin yaptırdığı iddia edilen katliama tepki gösterdi. Vatan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan; Nurettin Canikli'yi koruduğunuz gibi, Urfa vekili Zülfikar İzol'u da korumuşssunuz. Biz bu haller için mi oy verdik?" diye sordu.

Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, Şanlıurfa’ya bağlı Siverek ilçesinin Çeltik Köyü’nde toprak anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı çatışma nedeniyle 6 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı katliama tepki gösterdi.

Kızını şaibeli bir şekilde kaybeden ve aylardır adalet mücadelesi veren Vatan, Siverek'te yaşananlara ilişkin, "Adalet ve Kalkınma PArtisi bunların hesabını nasıl vereceksiniz? Aynı vekil, aile büyüklerini 2003 yılında öldürmüş. Şimdi de bu canlara kıymış. Cumhurbaşkanı Erdoğan; Nurettin Canikli'yi koruduğunuz gibi, Urfa vekili Zülfikar İzol'u da korumuşssunuz. Biz bu haller için mi oy verdik?" dedi.

Vatan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya katliamı sorduğunu fakat kendisinin ifadelerinin 'hakaret' olarak algılandığını da belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır