Rahmi Koç affetti. Ali Koç çok ama çok şaşırdı!

Ali Koç'un Olağan Genel Kurul'da babasına dair söylediği sözler gündemde! Ali Koç olağan genel toplantıda açıklamalarda bulunmuş oldu! Rahmi Koç affetti! Son dakika! O sözleri affetti: 'Affedilmeyecek bir şey yok"

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahce için beklenen gün geldi.

ALİ KOÇ VE AZİZ YILDIRIM'IN TAMAMLADIĞI OLAĞAN KURULTAY NİHAYET BAŞLADI!

Divan Başkanlığı'nda seçimlerin düzenlenmesine ilişkin yapılan oylamada ilk olarak Ali Koç'un desteklediği aday Vefa Küçük seçildi.

Seçimin antidemokratik olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım kongreden ayrılırken, Ali Koç kongre bitene kadar kaldı.

Aziz Yıldırım ile yaptığı kapanış konuşmasında Ali Koç, dedeleri Vehbi Koç'un cenaze törenini babası Rahmi Koç ile birlikte yaşadıklarını söyledi.

"AFFEDİLEMEYECEK HİÇBİR ŞEY YOKTUR"

Rahmi Koç'un Aziz Yıldırım'a söylediği "Affedilemeyecek hiçbir şey yoktur" sözlerini tekrarlayan Ali Koç, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Babam şöyle dedi: Bana 'Hayatta affedilmeyecek hiçbir şey yoktur' dedi. Peki ya rahmetli dedemin cesedinin çalındığını 8 ay bulamadık, 8 ay sonra aynı mezarlıkta bulundu dedi hani? Bir aile üyesine "Affedersiniz" diye sorulduğunda çok tepki geldi. Arkasından yürüdüm. Ben o sıralar yurt dışında yaşıyordum... Sonra aynı adam aynı soruyu babama sordu ve şöyle dedi: "Hayatta affedilmeyecek hiçbir şey yoktur." Bana tuhaf geldi, yaklaşık 27 yıl önce oldu. "Fenerbahçe'nin çıkarlarının birleştirilmesi söz konusu olduğunda affedilmeyecek hiçbir şey yoktur!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.