Rahmi Koç, Babası Hakkında Yıllardır Süren Efsaneyi Yıktı!

Rahmi Koç, Selamlique İstanbul YouTube kanalında babası Vehbi Koç hakkında yıllardır süregelen şehir efsanesini çürütüp merak edilenleri yanıtladı. Aile değerlerinin ve iş etiğinin önemine vurgu yaptı.

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, rahmetli oğlu Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç’un sahibi olduğu Selamlique İstanbul YouTube kanalı için kameraların karşısına geçti. Bu özel röportajda, özel yaşamı, iş hayatı ve ailesi hakkında merak edilen soruları içtenlikle yanıtladı. Rahmi Koç, birçok bilinmeyeni ilk kez paylaştı.

VEHBİ KOÇ HAKKINDAKİ EFSANEYİ YIKTI

Rahmi Koç, röportaj sırasında, Koç Holding’in kurucusu olan babası Vehbi Koç hakkında yıllardır süregelen bir şehir efsanesine son noktayı koydu. Uzun zamandır dillere pelesenk olmuş bir iddia hakkında konuşan Rahmi Koç, babasının bir iş görüşmesinde çorbanın tadına bakmadan tuz atan bir adayı "Önyargılı insanlarla çalışmam" diyerek işe almadığına dair söylemlerin doğru olmadığını belirtti.

"BUNA İNANIYOR MUSUNUZ?"

Röportajda, Vehbi Koç’un bu duruma ilişkin tutumunu sorduğunda Rahmi Koç, "Buna inanıyor musunuz, öyle şey olur mu? Doğru değil." diyerek bu efsaneye son noktayı koydu. Koç, babasının iş görüşmelerindeki ciddiyetine ve profesyonelliğine dikkat çekerken, aile değerlerinin ve iş etiğinin önemini vurguladı.

SONUÇ OLARAK

Rahmi Koç'un açıklamaları, iş dünyasında sıkça konuşulan ve merak edilen konulara ışık tutarken, ailesinin geçmişi ve değerleri hakkında da derin bir anlayış sağladı. Aile geleneğinin ve iş ahlakının nasıl şekillendiğine dair bilgiler sunarak, Koç ailesinin iş yaşamındaki etkilerini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.