Ramazan ayında davul çalma isteği reddedilince muhtarı tabancayla vurdu

Körfez ilçesinde, ramazan ayında davul çalma isteğini reddeden muhtar, sağ bacağından tabancayla vuruldu. Hastanede tedavi edilen muhtar taburcu edildi ve kaçan saldırganın yakalanması için polis çalışmalara başladı.

Körfez ilçesinde, ramazan ayında davul çalma isteği reddedilen muhtar sağ bacağından tabancayla vuruldu. Tedavisi hastanede yapılan muhtar taburcu edildi ve kaçan saldırganın yakalanması için polis çalışmalara başladı.

Yeniyalı Mahallesi'nde, 3 katlı bir binanın giriş katında gerçekleşen olayda, Samet Ş., ramazan ayında davul çalmak istediğini Yeniyalı Mahalle Muhtarı Metin Kaplan'a (40) iletti. Ancak Metin Kaplan, Samet Ş.'nin başka bir mahallede ikamet ettiğini belirterek teklifi reddetti.

Tartışmanın büyümesiyle Samet Ş., yanında getirdiği tabancayı çıkararak Metin Kaplan'a tek el ateş etti. Metin Kaplan, sağ bacağına isabet eden kurşunla yere yığılarak acı içinde kaldı. Samet Ş. olay yerinden kaçarken, silah sesini duyan yakınları Metin Kaplan'ı özel bir hastaneye götürdü.

Hastane yetkilileri 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunarak, Metin Kaplan'ın ikamet ettiği Şehit Mehmet Sokak'taki binaya polis ekiplerini yönlendirdi. Olay yeri inceleme ekipleri, sokakta ve binada detaylı incelemelerde bulundu.

Metin Kaplan tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Polis, kaçan Samet Ş.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı