Ramazan Pişkin'in ölümüne neden olan kişi tutuklandı

Fatih'te, Diyarbakırlı "Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin'i bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli Erkan B., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanmasının ardından tutuklandı.

Fatih'te, Diyarbakırlı "Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin'i bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli Erkan B., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanmasının ardından tutuklandı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Erkan B., Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Burada Savcılığa ifade veren şüpheli, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ŞÜPHELİNİN İFADESİNE GÖRE O ANLAR

Şüpheli Erkan B.'nin ilk ifadesinde, olayda başka bir kişiyi zannettiğini belirtti. Pişkin'i Afgan uyruklu "Saboor Muradı" olarak tanıdığını iddia eden Erkan B., ifadesinde olayın heyecanıyla bıçağı çıkardığını ve karın bölgesine 2-3 defa sapladığını söyledi.

Erkan B. "Kullandığım telefon hattımı 8 ay önce kaybettim. Ramazan Pişkin'i tanımıyorum, ben kendisini "Saboor Muradı" isimli Afgan uyruklu kişi zannettim. Muradı isimli şahısla babamın yanında çalıştığı için tanışmıştım. Kendisi beni evine davet ederdi, sigara içtiğimi bildiği için uyuşturucu maddelerden veriyorlardı. 2017- 2021 yılları arasında cinsel istismara da uğradım. Sadece aileme anlattım. Vefat eden Pişkin'i Saboor Muradı olduğunu bilerek yaralamak amacıyla yanına gittim. Önce kendisine taş attım, taş isabet etmeyince kendisi taşı alarak bana karşılık verdi. Olayın heyecanıyla üzerimdeki bıçağı çıkardım ve karın bölgesine 2-3 defa sapladım. Daha sonra bağrışma sesleri duymam üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştım" dedi.

"ÖLDÜRME KASTIM YOKTU, YARALAMAK AMACIYLA GİTMİŞTİM"

Erkan B. sonra ki ifadesinde ise, herhangi bir dini grupla veya cemaatle bağlantısının olmadığını vurgulayarak, "Ramazan Pişkin'i olaydan önce ilk kez 2021'de sosyal medyada gördüm. Daha sonra 2 ay kadar önce babamın dükkanına 5 dakikalık mesafede bulunan "Çaycı Ramazan hoca" isimli iş yerinde gördüm. Saboor Muradı sürekli rüyalarıma giriyordu. Kullandığım bıçağı Eminönü'nden satın aldım. Öldürme kastım yoktu, yaralamak amacıyla gitmiştim. Olay nedeniyle pişmanım" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ümit Özdağ Fatih Portakal'a ateş püskürdü: "Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım"
Yasmin Erbil Sevgilisi Yiğit Poyraz'ın Kucağında Çıktı!
Haluk Levent'ten İsrail'e Sert Tepki: 'Çocukların Ölümünü Nasıl Savunabilirsiniz?'
Afra Saraçoğlu'nun Zor Anları! Skandal Dokunuş!
Alkoçlar Otelcilik kredi vurgunu mu yaptı: Kredi kaçırma iddiası gerçek mi?