Range Rover'a alternatif olarak şu Jeep modelini alın!

Otomotiv sektöründeki değişim ve gelişmelere rağmen, yeni model araçlar piyasada yerini alıyor. Jeep, yurt dışında büyük başarı elde ettiği bir aracını Türkiye pazarına sundu. Hem uygun fiyatlı hem de zengin özelliklere sahip olan bu araç, birçok kişinin tercihi olacak.

Jeep Renegade e-Hybrid modeli, 10 yıl önce tanıtılan aracının ardından çevre dostu bir sürüş deneyimi sunarak dikkatleri üzerine çekiyor. Bu süre zarfında 2 milyon adet satışa ulaşarak büyük bir başarı elde eden Jeep, en popüler modeller arasında yer alıyor. Yenilenen modeliyle Türkiye'de satışa sunulan araç, uygun fiyatı ve etkileyici performansıyla dikkat çekiyor. İşte Jeep Renegade e-Hybrid'in özellikleri ve fiyatı...

JEEP RENEGADE E-HYBRİD ÖZELLİKLERİ

Limited ve Summit olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle sunulan araç, her iki pakette de 10.1 inçlik modern dokunmatik multimedya ekranı ve 10.25 inç dijital göstergeye sahiptir. Araçtaki tüm bilgiler bu dijital ekranda rahatlıkla görülebilirken, Apple CarPlay ve Android Auto desteği de sunulmaktadır.

GELİŞMİŞ İÇ TASARIM

Yenilenen direksiyon tasarımı, aracın iç mekanına daha şık bir görünüm kazandırırken, fonksiyonellik arttırılarak dijital geri görüş kamerası ve manevra yapma gibi özellikler daha kolay ve güvenli hale getirildi.

Limited donanım paketinde 17 inç alaşım jantlar ve tam LED ön ve arka farlar bulunmaktadır. Araçta ayrıca LED ön sis farları, LED uzun ve kısa farlar, LED gündüz farları, otomatik uzun farlar ve Ön Çarpışma Uyarı Sistemi gibi özellikler sunulmaktadır.

Summit paketinde, 18 inç jantlar, sunroof ve siyah tavan gibi seçenekler sunulmaktadır. Bu seçenekte ayrıca ısıtmalı deri ön koltuklar, 8 yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu ve saten alaşım direksiyon bulunmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı
CUPRA Mayıs ayında faizleri sıfırladı ve Leon ile Formentor modellerinde indirim fırsatı sunuyor!