Rapçi P. Diddy tutuklandı!

Sean "Diddy" Combs, cinsellik ticareti suçlamalarından suçsuz olduğunu savunsa da kefalet talebi reddedildi. New York'taki bir yargıç, savcıların Combs'un "kaçma riski" taşıdığına dair iddialarını dikkate alarak tutukluluk kararını verdi.

Sean "Diddy" Combs, cinsellik ticareti suçlamalarından suçsuz olduğunu iddia etmesine rağmen kefaletle serbest bırakılma talebinin reddedildiği bir davayla karşı karşıya. New York'taki bir federal yargıç, savcıların Combs'un "ciddi kaçma riski" taşıdığını belirterek, ünlü müzisyenin tutuklu kalmasına karar verdi. 

Savcılara göre, 54 yaşındaki Combs, 2008'den beri kadınları uyuşturucu ve şiddet kullanarak "cinsel arzularını tatmin etmeye" zorlayan bir suç örgütünü yönetmekle suçlanıyor. İddianamede, Combs'un kadınları gasp, zorla cinsellik ticareti ve fuhuşa zorlama suçlarıyla itham edildiği belirtiliyor. Suçlu bulunması durumunda, Combs'un 15 yıldan ömür boyu hapis cezasıyla karşılaşabileceği ifade ediliyor.

İddianamede, Combs'un mağdurları itaatkar ve uyumlu tutmak için onlara çeşitli kontrollü maddeler dağıttığı belirtiliyor. ABD savcısı Damian Williams, Combs'un Miami ve Los Angeles'taki evlerinde yapılan baskınlarda ateşli silahlar, mühimmat ve 1000'den fazla vücut yağı bulunduğunu açıkladı. Ayrıca, seri numaraları silinmiş üç yarı otomatik tüfek ve bir şarjör de ele geçirildi.

Combs'un avukatı Marc Agnifilo, savunma ekibinin yargıcın kefalet kararına itirazda bulunduğunu ve duruşmanın çarşamba günü yapılacağını duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.