Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray Bilerek Maçı Kaybetti!"

Galatasaray'ın Avrupa macerasının erken sona ermesi, taraftarlar arasında hayal kırıklığı yaratırken, Kütahyalı, Galatasaray'ın Sparta Prag'a bilerek yenildiğini ve bu sayede şampiyon olduğunu iddia etti.

GALATASARAY ŞAMPIYONLUĞU KAPTI, AVRUPA'YA ERKEN VEDA ETTI

Trendyol Süper Lig'de bu sezon heyecan dolu bir şampiyonluk yarışı yaşandı ve Galatasaray, ezeli rakiplerini geride bırakarak 102 puanla mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, ligdeki başarılarına rağmen Türkiye Kupası'na çeyrek finalde, UEFA Avrupa Ligi'ne ise son 32 turunda veda etmek zorunda kaldı.

"BILINÇLI ELENDILER" İDDIASI

Galatasaray'ın Avrupa macerasının erken sona ermesi, taraftarlar arasında hayal kırıklığı yaratırken, spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'dan dikkat çekici bir iddia geldi. Kütahyalı, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nden bilinçli olarak elendiğini öne sürdü.

Kütahyalı açıklamasında, "Galatasaray önümüzdeki yıl şampiyon olamazsa kimse Okan'a bir şey demez. Çünkü 2 senelik şampiyonlukla kredi kazandı. Ama yönetim hedef alınır. Maalesef ligde şampiyon olmak adına Sparta Prag'a bilerek elendi. Belki Avrupa'da devam etselerdi şampiyon olamayacaktı. Çünkü istedikleri transferler yapılmadı arada tutmayanlar çok oldu. Artık doğru hamleler gerekli. Taraftarın Şampiyonlar Ligi'nde ciddi başarı beklentisi var" dedi.

AVRUPA'DAN ELENIŞ SÜRECI

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'ı kendi evinde 3-2 mağlup etmeyi başarmış ancak deplasmanda 4-1 mağlup olarak turnuvaya veda etmişti. Bu sonuç, sezon içinde önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor.

Galatasaray'ın bu başarısı, gelecekteki Avrupa hedeflerine yönelik beklentileri de artırıyor. Sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde daha ciddi başarılar elde etmesi gerektiği yönündeki talepler, önümüzdeki sezon için büyük bir baskı oluşturuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.