Real Madrid Başkanı Perez, Arda Güler İçin Kararını Verdi: Modric'in Yerine Geçebilir!

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in kiralanma talebini kabul etmedi. Gelecek sezon için Luka Modric'in yerine düşünülen Arda Güler, forma şansı bulmak için çabalıyor. Detaylar haberimizde!

Arda Güler, Real Madrid'de uzun süren sakatlığını atlatmasına rağmen forma şansı bulmakta zorlanıyor. Bu durum üzerine Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in bir başka takıma kiralanması opsiyonunu değerlendirdi.

BAŞKAN PEREZ'İN ARDA'DAN İSTEĞİ

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in başka bir takıma kiralanma fikrine onay vermedi. Perez, Arda'nın tamamen sahaya odaklanmasını ve süre alıp almamasını düşünmeden performansını geliştirmesini istiyor.

LUKA MODRİC'İN YERİNE ARDA GÜLER GELEBİLİR!

Real Madrid, gelecek sezon için 38 yaşındaki Luka Modric ile sözleşme uzatmama kararı alırken, Arda Güler'in bu fırsatı değerlendirip yeni sezonda temel oyunculardan biri olma şansını deneyeceği ifade ediliyor.

NELER YAŞANMIŞTI?

Geçtiğimiz Pazar günü Real Madrid, La Liga'da Almeria ile oynanan maçta Arda Güler'in takımının 5. oyuncu değiştirme hakkını kullanmasının ardından, Arda Güler'in kenarda ısındığı sırada üstündeki yeleği çıkararak yere fırlatması ve kulübeye tepki göstermesi sonucunda transfer spekülasyonları ortaya çıkmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.