Real Madrid, Celtic'e merhamet göstermedi!

Real Madrid Kadın Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Celtic'i 4-0 yenerek galibiyet elde etti. İspanyol temsilcisi, Caroline Weir'in attığı erken golle öne geçtikten sonra Signe Bruun, Caroline Moller ve Linda Caicedo'nun golleriyle farkı artırarak maçı kesin bir skorla tamamladı.

Real Madrid Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki ikinci maçında Celtic’i 4-0 mağlup ederek ilk galibiyetini elde etti. Celtic, bu karşılaşmada da puan kazanamazken, İspanyol temsilcisi maç boyunca etkileyici bir performans sergiledi.

Madrid ekibi, 7. dakikada Caroline Weir’in harika golüyle öne geçti. İskoç futbolcu, 20 metre uzaklıktan güçlü bir şutla topu ağlara gönderdi. Celtic, maç boyunca Real Madrid’in yoğun baskısına karşı durmayı başarsa da, devreyi yalnızca 1-0 geride tamamlayabildi. Ancak ikinci yarıda Real Madrid farkı artırmaya devam etti.

Signe Bruun, 72. dakikada Eva Navarro’nun ortasında etkileyici bir kafa vuruşuyla skoru ikiye çıkardı. 80. dakikada ise Caroline Moller, Celtic kalecisi Kelsey Daugherty'nin önde olduğunu fark ederek akıllıca bir vuruşla skoru 3-0 yaptı.

Maçın son anlarında, Linda Caicedo penaltıdan gol atarak mücadeleyi 4-0'lık sonuçla tamamladı. Penaltı, Caicedo'nun Shannon McGregor tarafından düşürülmesiyle kazanıldı. Bu galibiyetle Real Madrid gruptaki ilk puanlarını elde ederken, Celtic ikinci yenilgisini yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.