Real Madrid, deplasmanda Rayo Vallecano’ya denk geldi!

La Liga'da lider Real Madrid, deplasmanda Rayo Vallecano ile 1-1 berabere! La Liga ile maçta beraberlik geldi. Real Madrid deplasmanda Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi. İki takım 1-1 berabere kaldı!

La Liga'nın lideri Real Madrid, Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Luka Modric'ın yerine 87. dakikada milli takımdan Arda Güler oyuna girdi.

İspanya La Liga'nın 25. haftasında Real Madrid, Estadio de Vallecas'da oynanan karşılaşmada Rayo Vallecas'a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Madrid ekibi, 3. dakikada Joselu'ın golüyle 1-0 öne geçti. Rayo Vallecano'nun Raul de Tomas'ı 27. dakikada serbest vuruşla eşitliği sağladı. İlerleyen dakikalarda başka gol sesi gelmeyince maç bu sonuçla sona erdi. Real Madrid skoru 65 santime çıkararak liderliğini artırdı.

Öte yandan 87. dakikada Luka Modric'ın yerine mor beyazlılı futbolcu Arda Güler oyuna girdi. Genç oyuncu bu maçla bu sezon üçüncü kez lig maçında forma giydi. Ev sahibi ekipte, ilk yarıda Fenerbahçe takımına kattığı Rayo Vallecano, Miguel Crespo 64. dakikada, Galatasaray'da kısa süre forma giyen Radamel Falcao ise 81. dakikada sahaya çıktı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Adana Demirspor, Luis Nani ile yolların ayrıldı!
Sakaryaspor, Süper Lig için play-off finalinde rakibine hazırlanıyor!
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin günü ve saati belli oldu
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Cihan Çanak mesaisi yaptı!
Beşiktaş'ın Transfer Hedefi: Standard Liege'den Genç Yetenek!