Real Madrid efsanesinden Arda Güler övgüsü

Guti Hernandez, Real Madrid ve Arda Güler hakkında övgü dolu sözler söyledi. Guti, Arda'nın önümüzdeki sezonlarda daha fazla ön plana çıkacağını belirtti ve mevcut Real Madrid kadrosunun, Galacticos döneminden daha iyi olduğunu ifade etti.

Real Madrid’in efsane oyuncusu Guti Hernandez, İspanyol basınına eski kulübü ve genç yetenek Arda Güler hakkında konuştu. Guti, Arda Güler'in performansını överek, "Önümüzdeki birkaç sezonda daha fazla ön plana çıkacak" dedi. Ayrıca, Real Madrid’in mevcut kadrosu hakkında, "Bu takım, Galacticos’tan daha iyi. Çok iyi oyuncular var ve çoğu genç. Bu oyuncular, Real Madrid’de önemli bir dönemi şekillendirecekler" şeklinde yorumda bulundu.

Guti, Real Madrid’in bu sezon La Liga’da istediği gibi bir başlangıç yapamadığını belirtti. Barcelona’nın 4 puan gerisinde olan takım, 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Guti, bu durumu değerlendirirken, "İnişler ve çıkışlar var. Sadece oyunla değil, puanlarla da ilgili. Barcelona’nın gerisindeler. İyi bir başlangıç değil" ifadesini kullandı.

Arda Güler’in performansı hakkında da övgülerde bulunan Guti, "Ancelotti, Arda Güler’e daha fazla süre veriyor. O çok özel bir oyuncu; müthiş son paslar atıyor ve gol atma yeteneğine sahip bir orta saha oyuncusu. Önümüzdeki birkaç sezonda daha fazla ön plana çıkacak" dedi. 

Bu sezon Real Madrid formasıyla 6 maçta görev alan Arda Güler henüz gol veya asist yapamadı, ancak UEFA Süper Kupa’da şampiyonluk yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.