Real Madrid futbol takımı maç öncesi Almanya'da bir kaza geçirdi

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile karşılaşacağı maç öncesi Almanya'ya gitmek üzere yola çıkan takım otobüsü, Eichelborn ve Nohra arasındaki A4 otoyolunda bir araçla çarpıştı. Kazada, otomobilin aynası kırıldı ve yaklaşık 3000 Euro değerinde hasar oluştu.

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile oynayacağı önemli maç öncesi Almanya'ya yaptığı seyahat, beklenmedik vakalarla dolu geçti.

Leipzig Havaalanı'nda yaşanan grev nedeniyle, İspanyol kulübü hafta sonu planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Real Madrid'in uçağı, Leipzig'e doğrudan uçmak yerine bugün Erfurt'a indi. Ancak, Leipzig'e gitmek üzere yola çıkan takım otobüsü, Eichelborn ve Nohra arasındaki A4 otoyolunda bir araçla kaza yaptı.

 

3000 EURO DEĞERİNDE HASAR

Bir otomobil sürücüsü, şerit değiştirirken Real Madrid'in otobüsünü fark edemedi ve çarpışma yaşandı. Kazada, otomobilin aynası kırıldı ve yaklaşık 3000 Euro değerinde hasar oluştu. Real Madrid'in otobüsündeki hasarın miktarı ise henüz belirlenemedi. İspanyol ekibi, kısa bir mola sonrasında yolculuğuna devam etti.

Saat 14.40 civarında Madrid kafilesi, Leipzig kent merkezindeki oteline ulaştı. Otobüsün sürücü tarafında kaza sebebiyle belirgin çizikler meydana geldiği gözlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Ukrayna, Rusya'ya Karşı F-16 Uçakları İçin Hazırlanıyor
Rio Grande do Sul'da Sel Felaketinde Elon Musk'ın Yardımı: 1000 Web Anteni Bağışlandı
Nijerya Senatosu, Uyuşturucu Kaçakçılarına İdam Cezası Getiren Tasarıyı Kabul Etti
Kiev Yetkilileri: Rus Saldırı Girişimi Püskürtüldü, Siviller Tahliye Ediliyor
BM, Filistin'in Tam Üyelik Başvurusunu Yeniden Değerlendirecek