Real Madrid, Serge Ibaka ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Real Madrid, deneyimli basketbolcu Serge Ibaka ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 34 yaşındaki Ibaka, geçen sezon Bayern Münih'te başarılı bir performans sergilemişti. Kariyerinde NBA'de birçok takımda oynamış olan Ibaka, 2011-2012'de kısa bir süre Real Madrid'de oynamıştı.

Real Madrid, deneyimli basketbolcu Serge Ibaka ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. 34 yaşındaki Ibaka, geçtiğimiz sezon Bayern Münih'te Euroleague'de 12.6 sayı ve 6.8 ribaund ortalamalarıyla dikkat çekmişti. İspanyol oyuncu, NBA'de Oklahoma City Thunder, Toronto Raptors ve Milwaukee Bucks gibi takımlarda da oynadı. 2011-2012 sezonunda kısa bir süre Real Madrid'de forma giymişti.

İspanyol basketbol takımı Real Madrid, deneyimli oyuncu Serge Ibaka ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Madrid'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 34 yaşındaki Ibaka'nın uzun rotasyonuna katıldığı belirtildi. 

Geçtiğimiz sezon Bayern Münih forması giyen Ibaka, Euroleague'de ortalama 12.6 sayı, 6.8 ribaund, 1.2 blok ve 12 asist ile mücadele etti. Kariyerinde NBA'de Oklahoma City Thunder, Orlando Magic, Toronto Raptors, Los Angeles Clippers ve Milwaukee Bucks takımlarında oynayan İspanyol oyuncu, 2011-2012 sezonunda kısa bir süre için Real Madrid'de de forma giymişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.