Real Madrid'de Joselu'nun Sakatlığı: Arda Güler'e Büyük Fırsat!

Real Madrid'de Joselu'nun sakatlığı kötü haber! İspanyol golcü, kemik ödemi nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Bu durumda, genç yetenek Arda Güler'e daha fazla süre verilebilir. Teknik Direktör Ancelotti, Arda Güler'in şu anda maçlara başlayabilecek seviyede olduğunu söylüyor.

Real Madrid'in önemli golcüsü Joselu'nun sakatlığı, takım için büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Kemik ödemi nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan İspanyol futbolcu, Sevilla maçında forma giyemeyecek. Bu durumda genç yetenek Arda Güler'e daha fazla süre verilmesi bekleniyor. Teknik direktör Ancelotti, Arda'nın performansına güveniyor ve onun maçlara başlamaya hazır olduğunu belirtiyor.

Real Madrid, LaLiga'da lider durumda ve pazar günü Sevilla'yı ağırlayacak. Ancak, Eflatun-Beyazlılar olarak da bilinen Real Madrid'e, Joselu'nun sakatlığıyla kötü bir haber geldi. Kulüp, İspanyol golcünün kemik ödemi nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağını duyurdu. Bu durumda, İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Bellingham ve Joselu'nun sakatlıklarından sonra Arda Güler'in Sevilla maçında daha fazla süre alabileceği belirtiliyor. Ancelotti ise Arda Güler'in süre almasıyla ilgili, "Rekabet meselesi, bazıları sakatlıklar sebebiyle zaman kaybettiği için kadroya girmekte zorlanıyor. Ancak Arda Güler çok genç ve sabırlı olmalı. Açıkçası şu anda maçlara başlayabilecek seviyede." açıklamasını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den tepki çeken açıklama geldi! 1Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim"
Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi