Real Madrid'de rda Güler gelişmesi!

Geçen sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon Euro artı bonuslar karşılığında transfer olan Arda Güler, ardışık sakatlıklar nedeniyle sınırlı forma şansı bulmuştu.

Geçen sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon Euro artı bonuslar karşılığında transfer olan Arda Güler, ardışık sakatlıklar nedeniyle sınırlı forma şansı bulmuştu. Sağlığına kavuştuğunda ise teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından genellikle sonradan oyuna alınmış ve attığı gollerle yine dikkat çekmişti.

Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler için Relevo'nun özel haberine göre, geçen sezon sakatlıklarla mücadele eden ve sadece 12 maçta forma giyen genç oyuncu, yeni sezonda Carlo Ancelotti'nin planları arasında önemli bir yer ediniyor. Ancelotti, Arda Güler'e daha fazla oynama süresi vermeyi düşünüyor ve genç yeteneği hücum hattında Rodrygo'nun alternatifi olarak görmekte. Ayrıca orta sahada da etkili performans gösterebileceği belirtilen Güler, teknik ekibin güvenini kazanmış durumda.

Real Madrid forması altında ilk sezonunda sınırlı sürelerde oynamasına rağmen Arda Güler, özellikle sezonun sonunda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu, takıma 6 gol katkısı yaparak gelecek için umut vaat etti.

Arda Güler şu anda A Milli Takımımız ile EURO 2024'te yer almakta ve turnuvadaki başarılı performansıyla da dikkat çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.