Real Madrid'de sakatlık krizi: Arda Güler'e forma giyme şansı doğdu

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, sakatlıkların ardından genç oyuncu Arda Güler'e daha fazla şans vermeyi düşünüyor. Güler'in, Vinicius, Rodrygo ve Brahim Diaz'ın alternatifi olarak görülmesi bekleniyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti'nin, Bellingham ve Joselu'nun sakatlıkları sonrasında genç oyuncu Arda Güler'e daha fazla şans vermeyi planladığı belirtiliyor. Sporx'in As'tan aktardığı habere göre, İtalyan teknik adam Güler'i, Vinicius, Rodrygo ve Brahim Diaz'ın alternatifi olarak görüyor.

Bellingham'ın sakatlanmasıyla birlikte sahalardan 2-3 hafta uzak kalacağı açıklanırken, ardından Joselu'nun da sakatlık yaşadığı duyuruldu. Bu gelişmenin ardından İspanyol golcü de ortalama 3 hafta boyunca takımdan uzak kalacak. Bu durumda, Arda Güler'in daha fazla süre alması bekleniyor.

18 yaşındaki milli oyuncu Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla sadece 5 maçta sahaya çıktı ve toplamda 92 dakika süre aldı. Arda'nın başka bir takıma kiralanması durumu da gündeme gelmişti. Fakat böyle bir durum gerçekleşmedi. Real Madrid'de yaşanan bu sakatlıkların etkisiyle Arda Güler'in daha fazla forma şansı bulması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'ın İleri Dörtlüsü: Şampiyonluk Yolunda Parlayan Yıldızlar!
UEFA Şampiyonlar Ligi Finali: Dortmund ve Real Madrid Karşı Karşıya
Nikola Jokic, Üçüncü MVP Ödülüyle NBA Tarihine İsim Yazdırdı
Kayserispor'a FIFA'dan Transfer Yasağı: Kurallara Uyum İhlali
Real Madrid Bayern Münih Maçında Tartışmalı Ofsayt Kararı