Real Madrid'de soğuk rüzgarlar: Arda Güler patlamak üzere

Real Madrid'de forma giyen Türk futbolcu Arda Güler'in, teknik direktör Carlo Ancelotti ile bazı sorunlar yaşadığı yönünde İspanyol basınında haberler yer alıyor.

Real Madrid'de forma giyen Türk futbolcu Arda Güler'in, teknik direktör Carlo Ancelotti ile bazı sorunlar yaşadığı yönünde İspanyol basınında haberler yer alıyor. La Liga'da oynanan ve 1-1 sona eren Atletico Madrid karşılaşmasında hiç süre alamayan genç oyuncunun, Ancelotti ile arasının açıldığı iddia ediliyor.

İspanyol basınında, özellikle Diario gazetesinde yayımlanan haberlere göre, Arda Güler'in kendisine verilen pozisyon ve rol konusunda memnuniyetsiz olduğu belirtiliyor. Genç yetenek, yeterince oyun zamanı bulamaması nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Bu durum, onun gelişimi açısından endişe verici bir tablo ortaya çıkarıyor. Arda’nın, Real Madrid'deki kariyerine olumlu bir ivme kazandırmak için daha fazla fırsat beklediği ve bu sebeple teknik direktörle olan ilişkisini yeniden gözden geçirmek isteyebileceği düşünülüyor.

ANCELOTTİ DE MEMNUN DEĞİL

Diğer yandan, Real Madrid’in deneyimli teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin Arda Güler’in performansından memnun olmadığına dair iddialar da ortaya atıldı. Ancelotti, daha önceki bir açıklamasında takım içindeki rekabetin son derece yüksek olduğunu belirtmiş ve genç futbolcunun ilk 11'de yer bulmasının kolay olmadığını ifade etmişti. Ayrıca, Arda’nın geçen sezona kıyasla daha fazla oyun şansı bulduğunu da dile getirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.