Real Madrid'den Kulüpler Dünya Kupası Açıklaması Geldi!

İspanya Li Liga devi Real Madrid, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'na katılacak listeyi açıkladı! İspanya Li Liga devi olan Real Madrid o listeden paylaştı! Dünya Kupası açıklaması yapan dev kulüpten resmi açıklama..

Bu sezon La Liga'yı kazanan Real Madrid, FIFA Dünya Kulüpler Kupası'na katılacağını duyurdu.

İspanyol devlerinin resmi hesabından yayınlanan açıklamada Real Madrid C.F, gelecek sezon 2024/2025'te düzenlenecek yeni FIFA Kulüpler Dünya Kupası'na katılımının hiçbir zaman şüpheye yer vermediğini duyurdu. Bu nedenle kulübümüz dünya genelindeki milyonlarca taraftarımıza bir şans daha sunmuyor

ANCELOTTI KATILMAYACAĞINI SÖYLÜYOR


İtalyan basınına verdiği röportajda Ancelotti, FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nın önemli olmadığını belirtti. Real Madrid'e maddi fayda

Ancelotti yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Real Madrid, diğer kulüpler gibi daveti reddediyor. FIFA, yeni formatta düzenlenecek Kulüpler Dünya Kupası'na takımların katılmayacağını unutuyor. Bir Real Madrid maçının değeri 20 milyon. FIFA, turnuva için bu tutarı bize vermeye çalışıyor" dedi.

FIFA CLUB WORLD İÇİN YENİ FORMAT


FIFA, geçen yıl Kulüpler Dünya Kupası'nın yeni formatını bir açıklamayla duyurdu. 15 ve 13 Haziran'da Temmuz 2025'te Amerika Birleşik Devletleri'nde 6 dernekten 32 takım ağırlandı.

Dörderli sekiz gruptan oluşan turnuvada takımlar birbirleriyle bir maç oynuyor ve gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura çıkıyor. Sonraki turlar tek oyun olarak oynanır. Turnuvada üçüncülük maçı oynanmayacak..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.