Real Madrid'in Genç Yıldızı Arda Güler'den Yarı Final Açıklamaları, Atletico Madrid 2-1 Mağlup !

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, Suudi Arabistan'da düzenlenen Süper Kupa yarı finalinde Atletico Madrid'i 2-1 mağlup ederek finale yükselen takımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Suudi Arabistan'da düzenlenen Süper Kupa yarı finalinde Atletico Madrid'i 2-1 mağlup eden Real Madrid, finale yükseldi. Mücadelenin 112. dakikasında oyuna giren Arda Güler, bu sezonki ikinci maçına çıktı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Arda Güler, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Bugün benim ilk kupa maçımdı. Son 10 dakika oyuna dahil oldum. Çok mutluyuz. Burada çok güzel bir aile ve arkadaşlık ortamı var. Finalde rakip fark etmez. Real Madrid olduğumuz için kim gelirse gelsin kazanmak için oynayacağız. Umarım kupayı da alırız" dedi.

GENÇ SPORCUYA, MEMLEKETTEN BÜYÜK DESTEK VAR !

5-6 aylık bir sakatlıktan çıktığını anımsatan Arda Güler, "Hocamız beni hemen kadroya aldı ve oynattı. Güvenini bana devamlı ifade ediyor. Böyle devam edersem her şey daha iyi olacak. Türkiye'den de çok büyük destek var. Hepsine teşekkür ederim, inşallah güzel günler bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'de çok kaliteli bir oyuncu grubunun olduğunun altını çizen Arda, "Hayalimin daha çok başındayım, çok oynamıyorum. İnanılmaz gidiyoruz, burası Real Madrid ve çok kaliteli bir kadro var. Umarım onların bir parçası olmaya devam ederim" şeklinde konuştu.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ilişkin konuşan Güler, "Çok özledim orada oynamayı. Yeni bir jenerasyon var. Yeni bir hocamız var. Onlar için de her şey çok güzel gidiyor. Umarım yazın her şey çok daha güzel olacak. Umarım orada çok güzel işler yapabiliriz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Yunan basını duyurdu: Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona erdi
Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!