"Real Madrid'in hiçbir forveti Barcelona'da kadroya giremez"

Katalan yayın örgütü Ara'ya açıklamalarda bulunan Deco, Barcelona'yı göklere çıkardı. Öyle ki, eski Barcelonalı oyuncu şuanda Barcelona'nın hücum hattındaki 3 ismin de Barça'da kadroya giremeyeceğini savundu.Real Madrid'den...

Katalan yayın örgütü Ara'ya açıklamalarda bulunan Deco, Barcelona'yı göklere çıkardı. Öyle ki, eski Barcelonalı oyuncu şuanda Barcelona'nın hücum hattındaki 3 ismin de Barça'da kadroya giremeyeceğini savundu.

Real Madrid'den Barça'ya Luka Modric'i alırdım. Çünkü onun çift yönlü oyun stili Barça ile özdeşiyor. Bu yönü ile Andres Iniesta ve Xavi'ye de benziyor. diyen Deco, Barcelona'da Modric'i görebileceğini söylerken hücum hattında aynı fikirde değil. Deco, Forvetlere gelirsek, Ronaldo, Benzema ve Bale, üçüne de Barcelona'da yer yok. dedi.

Barcelona'da Lional Messi, Luis Suarez ve Neymar üçlüsü şuana kadar toplamda 69 lig golü atarken, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Gareth Bale üçlüsü ile 63 gol kaydetti. Deco ayrıca Brazilyalı oyuncu Neymar'ın ileride dünyanın en iyisi olacağını savundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Robin van Persie: Teknik Direktörlük Yolunda İlk Adımlar!
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin Transferi için Stade Rennais'ten Dev Teklif!
Bursaspor’da ilk isim Levent Dönertaş!
Beşiktaş, Altay Bayındır Transferi İçin Manchester United'la Masaya Oturuyor!
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!