Realme 2022 Küresel Fotoğraf Yarışması’nı duyurdu

Çinli akıllı telefon markası Realme, kazananların realme hediyeleri ve 10.000 dolarlık bir havuzla ödüllendirildiği 2022 Küresel Fotoğraf Yarışması’nı duyurdu.

Yarışmanın teması “Işığı Yakala” ve şirket kullanıcılarının fotoğrafçılık becerilerini sergileyecek. Sunulan ödüller arasında GT 2 Pro, Buds Air 3 ve nakit ödüller yer alıyor.

Şirketin Dare To Leap “Sıçramaya Cesaret Et” felsefesinden ilham alan 2022 Küresel Fotoğraf Yarışması, fotoğraf tutkunlarını çevrelerini realme telefonlarının lensleriyle sergilemeye teşvik ediyor. Dört kategori vardır: Sokak, Portre, Manzara ve Yaratıcı. On beş kazanan, titiz bir eleme sürecinden sonra panel tarafından seçilecektir. 2022 realme Küresel Fotoğraf Yarışması’nda üç Büyük Ödül, dört Tema Ödülü ve sekiz Mükemmellik Ödülü var.

Tüm kazananlara bir e-sertifika verilecek ve kazanan fotoğraflar şirketin sosyal medya kanallarında ve resmi etkinliklerinde gösterilecek. Kazananlar ayrıca 2022 boyunca firmanın ilişkili fotoğrafçıları ve kaynak kişileri olarak belirlenecek.

Yarışmaya başvurular 31 Mart’ta başladı ve 18 Haziran’a kadar devam edecek. Değerlendirme ve Seçmeler 19 Haziran’dan 27 Haziran’a kadar sürecek. Süreç, 5 Temmuz’da kazananların açıklanmasıyla sonuçlanacak.

Birincilik kazananı $5,000 + GT 2 Pro alıyor. 2. Sıra kazananı 3.000 $ + GT 2 Pro alacak Üçüncülük kazananı $2,000 + GT 2 Pro alacak.

Dört Tema Ödülü sahibi GT 2 Pro +Buds Air 3’ü alırken, sekiz Mükemmellik Ödülü sahibi GT 2 Pro’yu alacak.

Apple iki yeni Mac cihazını piyasaya sürecek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!