Realme GT Neo 3T’nin neredeyse tüm özellikleri sızdırıldı

Sertifikasyon kurumları, duyum hesaplarının en önemli kaynakları arasında yer alıyor. Genelde bir akıllı telefona ait en doğru sızıntıların kaynakları da yine çoğunlukla bu kurumlar oluyor. Tıpkı bu haberimize konu Realme GT Neo 3T modelinde olduğu gibi.

Çinli teknoloji şirketi Realme’nin bir süredir üzerinde çalıştığı ve GT Neo serisinin yeni modeli olması beklenen Realme GT Neo 3T modeli, 3C sertifika aşamasında kendini açığa çıkarttı. Sızıntılarda yer alan bilgilere göre karşımıza 6,62 inç büyüklüğünde AMOLED ekranla çıkacak olan telefonun gücünü Snapdragon 870’den alacağı anlaşıldı.

6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı, 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ve 12GB RAM + 512GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulması beklenen telefonun arka yüzeyinde 64MP’lik bir ana kamera ve bu kamerayı destekleyen 8MP + 2MP’lik iki farklı kameranın bulunacağı bildirildi.

Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryadan alacak olan Realme GT Neo 3T kutudan ise Android 12 işletim sistemi ile çıkacak. Peki gelelim Geekbench test sonuçlarına. Teste 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı modeliyle giren telefon tek çekirdek testinden 979 puan, çoklu çekirdek testinden ise 3047 puan aldı.

Son olarak Realme henüz yeni akıllı telefon modelini ne zaman ya da ne kadarlık fiyattan satışa sunacağı konusunda bir açıklama yapmadı.

iPhone 14 Max tasarımı bir kez daha görüldü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar