Realme Race yavaş yavaş ortaya çıkıyor

Realme’nin yaklaşmakta olan Realme Race telefonuyla ilgili bilgiler çoğalıyor. Snapdragon 888 amiral gemisi ile Kod adı Race olan akıllı telefon hakkında özel bir rapor sızdırıldı. Şimdi ise cihaz Çin TENAA listesinde görüntülendi.

Aralık ayında ortaya çıkan sızdırılan bilgiler, RMX2202 model numarasının yakında çıkacak Realme amiral gemisi telefonuna ait olduğunu ortaya çıkardı. RMX2202 akıllı telefon bugün Çin’in TENAA sertifika platformunun karşımıza çıktı. Liste, akıllı telefonun tasarımını ortaya çıkardı. Realme RMX2202‘nin ön görüntüsüne bakılırsa ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş bir delik var. Amiral gemisi telefon, ekran içi parmak izi okuyuculu bir AMOLED ekrana sahip. Realme RMX2202’nin kameraları, cihazın arka görüntüsünde net bir şekilde görünmüyor. Ancak cihaz uzun bir flaş ünitesi ve en az üç veya dört kamera barındırıyor. RMX2202‘nin TENAA görüntüleri ile ilgili şaşırtıcı olan şey, cihazın GSMArena tarafından sızdırılan görüntüden önemli ölçüde farklı olması.

Liste, cihazın 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile geleceğini ortaya çıkardı. Ayrıca Android 11 OS ve Realme UI 2.0 ile gelen cihaz 64 megapiksel bir ana kameraya sahip olacak. Realme Race vanilya varyantı ve daha güçlü bir Pro varyantı ile birlikte karşımıza çıkacak.

Başka bir kaynak, Realme Race Pro’nun 3K çözünürlüğe sahip olacağını belirtti. Ayrıca cihaz 160Hz yenileme oranını destekleyen 6.81 inç OLED ekranla gelecek. Cihaz, 5.000 mAh bataryası için 125W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Realme yöneticileri, Realme Race’in 12 Şubat’a denk gelen Çin Bahar Festivali’nden sonra çıkacağını açıkladı. Race, cihazın sadece kod adı ve nihai ürün adı henüz açıklanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Avrupa Konseyi Dışişleri Bakanlarından Yapay Zeka İçin Tarihi Adım
ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli: Yüz ifadelerinden duyguları okuyabiliyor!
WhatsApp'a güncelleme: O sıkıcı özellikten kurtuluyoruz!
TikTok, YouTube'a rakip olacak: Saatlik videolar test ediliyor!
Whatsapp'ta çığır açacak yeni özellik duyuruldu!