Realme UI 2.0 erken erişim programını açıldı

Realme altı farklı akıllı cihaz için Realme UI 2.0 Erken Erişim programını açtı. Bu kapsamda kapsamında Android 11 tabanlı Realme UI Beta güncellemesinden yararlanan telefonlar belli oldu.

Çinli elektronik üreticisi , Android 11 tabanlı geliştirdiği Realme UI 2.0’ı birkaç ay önce duyurdu. Şirket bugün Realme 6, Realme C12, Realme C15, Realme X2, Realme X3 ve Realme X3 SuperZoom olmak üzere altı akıllı telefon için Realme UI 2.0 erken erişim programını açtı. Realme, programa yeni dahil ettiği cihazları Realme Community üzerinden açıkladı. Şirket, ayrıca güncelleme için bazı önemli uyarılar da sundu. Telefonlar en az 5 GB boş depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Kullanıcılarına kişisel verilerinin de yedeğini almalarını tavsiye eden Realme, güncellemenin rootlu cihazlarda işe yaramayacağını da belirtti. Beta güncellemesini kuran kişilerin bazı özellikleri de kullanamayacağını belirtti.

Telefonunuzda güncellemeyi denemek istiyorsanız yapmanız gerekenler ise basit. Akıllı telefonlarında Ayarlar> Yazılım Güncelleme menüsüne gidip sağ üst köşedeki ayarlar ikonuna basın. Deneme versiyonunu seçin, istenen bilgilerinizi girin. Ardından başvura tıklayın.  Realme X3 ve X3 SuperZoom kulllanıcıları, beta versiyonda Starry Mode ve Pro Night Mode özelliklerine erişemeyecek. Ayrıca Realme X2 Pro kullanıcıları ise Pro Night Mode, 960 fps yavaşlatılmış mod ve DC düşük ışık özelliklerini kullanamayacak.  Bununla beraber kullanıcılara istedikleri zaman Android 10’a dönüş imkanı da sunuluyor. Yani güncellemeyi yaptıktan sonra beta sürümünden çıkabilirsiniz.

Netflix Android için uyku zamanlayıcısı özelliğini test ediyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Avrupa Konseyi Dışişleri Bakanlarından Yapay Zeka İçin Tarihi Adım
ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli: Yüz ifadelerinden duyguları okuyabiliyor!
WhatsApp'a güncelleme: O sıkıcı özellikten kurtuluyoruz!
TikTok, YouTube'a rakip olacak: Saatlik videolar test ediliyor!
Whatsapp'ta çığır açacak yeni özellik duyuruldu!