Realme yeni amiral gemisi GT 7 Pro modelini tanıttı!

Şirketten yapılan duyuruya göre, realme, Qualcomm ve Google ile işbirlikleri vasıtasıyla mobil dünyada yapay zeka destekli yeniliklerin sınırlarını genişletiyor. Bu çerçevede geliştirilen realme UI 6.0 arayüzü, kullanıcılara daha dinamik bir etkileşim sunarken...

realme’nin Qualcomm ve Google ile gerçekleştirdiği bu ortaklık, markanın yapay zeka alanında ilerleme kaydetmesini sağlıyor. Snapdragon 8 Elite çip seti ile donatılan GT 7 Pro modeli, hızlı ve duyarlı bir performans sunarken, Google’ın bulut tabanlı yapay zeka teknolojileri cihazın işlevselliğini artırıyor.

YAPAY ZEKA İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KULLANICI DENEYİMİ

Yüksek performansıyla dikkat çeken GT 7 Pro, verimlilik, görüntüleme ve oyun alanlarında sunduğu yapay zeka destekli çözümlerle öne çıkıyor. Modelin "AI Sketch to Image" özelliği, kullanıcıların basit çizimlerini detaylı görsellere dönüştürerek yaratıcılıklarını artırmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca, "AI Motion Deblur" ve "AI Telephoto Ultra Clarity" gibi fotoğraf özellikleri, yüksek netlik sağlarken, "AI Game Super Resolution" teknolojisi oyun grafiklerinde yüksek çözünürlük sunuyor.

realme'nin kurduğu NEXT AI Laboratuvarı, yapay zeka verimliliği, görüntüleme ve oyun alanlarına odaklanarak uzun vadeli bir AI ekosistemi geliştirmeyi hedefliyor. Genç neslin yaratıcılığını teşvik etmeyi amaçlayan bu laboratuvar, etkili yapay zeka araçlarıyla kullanıcıların iş ve yaşam verimliliğini artırmayı planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.